MARIE FORLEO = LIEFDE

Afgelopen zomer ging ik naar een schrijfretreat op de Veluwe. Hannah Jansen hielp me enorm! Ze is sindsdien een heuze inspiratiebron geworden. Ook stelde ze me voor aan Marie Forleo. Marie praat me om de paar weken bij; ze geeft me diezelfde inspiratie and keeps me boiling up!

Ik wil graag onderstaande video met je delen omdat ik mezelf echt gesteund voel – geaccepteerd, gerespecteerd. Failure is what made me stronger.

“De ooievaar. Voor een nieuw begin” – Hannah Jansen

Tijdens Hannah’ haar  retreat liep ik een patello-femoraal pijnsyndroom op. Ik liep élke dag hard – zes dagen lang. Ik had ondergewicht door het vele rennen, wist ik pas naderhand. Haar schattige drie kindertjes herinneren mij als het meisje dat zoveel at. Wie moet ik duidelijk maken dat ik geen eetstoornis had?

 

Ik ga deze zomer graag terug naar Hannah en wil haar coachingkunsten graag delen met de wereld! Ik kan melden dat ze geen schrijfretreats meer geeft, as such; ze bedacht een alternatief in personal brandingcursussen!

Bijna zes jaar na mijn verkeersongeluk voel ik me pas geaccepteerd als Daphne met niet-aangeboren hersenletsel door dit:

  • de personal brandinghulp van Hannah Jansen
  • deze video van Marie Forleo met Abby Wambach:

Wat vind jij?