On and on and on … and on

Ik voel me sinds de opnamen van een televisieprogramma afgelopen dinsdag zo goed. Gewoon echt magnefiquant!

Laatst had ik een date met een nieuwe jongen. Hij bracht me een nieuw inzicht. Daardoor ben ik aan het filosoferen geslagen. Ik belde hem vanmiddag met een hoofd vol filosofische gedachten en hij antwoordde. Hij maakte me alweer wijzer. Zijn jullie benieuwd?

Hij bracht mij het inzicht dat het menselijk brein is gefunctioneerd naar problemen te zoeken, en te blijven zoeken. Als er eigenlijk geen problemen zijn dan stokt het brein niet. Ze blijft gewoon doorzoeken en waar ze geen problemen vindt, maakt ze problemen – die eigenlijk geen problemen zijn.

Ik ben door dat inzicht zo gelukkig geworden. Samen met de informatie van Headspace en Ted, maakt dat me nu zo tevreden. Ik voel me blij. Ik moet nu echter naar yin yoga, en daarna mag ik weer bij Ted blijven eten!

Ik heb er zin in!

Het leven blijft me positief verbazen.

En zoals Dory zegt: “Just keep swimming!”

Wat vind jij?