Ladis

Hier is dan de eerste post die ik schrijf ‘binnen’ mijn eigen website; exciting! Ik ben van 16 tot en met 19 maart naar Oostenrijk geweest om te snowboarden, maar daar gingen wat dingen mis:

a) Ik kon niet meer snowboarden. Dit bleek toen ik op hoogte van twee gondels en een andere lift was. En dan moet je nog een stuk naar beneden… Gelukkig ski ik al sinds mijn zesde, dus daar kon ik wel mee overeind blijven toen ik dat board beneden was gaan omwisselen.

b) Ik was superangstig door alle sneeuw-, ijs- en glijgeluiden om me heen. Verkeer is niet mijn ding en ik wantrouw de beste vrind ook ernstig sinds ik in Rotterdam woon.

c) Het is maart. Je winterjassen willen eigenlijk alweer naar de achterkant van je garderobe. Sneeuw smelt, nog niet gesproken over de regen die als zodanig naar beneden kwam. Het was elke dag meer dan 10 graden (lag aan de hoogte) en de zon scheen de meeste dagen als een malle. De pap die overblijft in de middag is niet te begaan voor nexperts.

Toch heb ik genoten van de taferelen die ik er aantrof, de sfeer en het wintersportinplaatsvancarnaval-gevoel van vroeger. Ik wil graag wat foto’s delen van de weg ernaartoe, het boarden (een ochtend), skiën en de sfeer.

Wat vind jij?