Zaterdag 6 oktober

Het plan van de campagne is bedacht en gestart. Hoor en luister, mijnheren en vrouwelijk aanhangsel: Daphne gaat in februari naar de andere kant van de wereld! Ik heb er zin in, ik heb er zin in! Zie jij ook een stuiterende Spongebob voor je?

In mijn hoofd is het sinds afgelopen dinsdag zo gezellig ja. Afgelopen dinsdag ging ik voor het eerst werken bij restaurant Colour Kitchen in Utrecht. Het eetcafé is gelokaliseerd aan de Oudegracht en is maar een paar minuutjes lopen vanuit het station. Het is perfect, voor mij. Op dit moment.

Zoals het leven soms ook kan zijn. Herinner jij je het kruisje achter mijn oor?

Ik wel. Om deze reden heb ik het teken voor het Christendom achter mijn oor laten tatoeëren. Ik geloof namelijk,niet in God, maar ik geloof in Het Leven.

 

Ik had zoeven een heerlijk weekendje weg met mijn familie. Ik hoop donderdag een hartje op mijn linker-ringvinger te laten zetten. Ik geloof namelijk ook in Liefde; voor de mens; voor familie, vrienden en romantische geliefden.

 

Ik was maar van zater- op zondagnacht in de vakantievilla maar ik voelde dit weekend zoveel Liefde. Voor het huis vol geliefden in Zeeland, maar ook voor alle souvenirs die ik heb gekocht. Ik ben namelijk zo Dankbaar voor al die dingen en dat is waar hoop, geloof en liefde voor staan, voor mij. Dankbaarheid.

Ga jij donderdag ook mee naar mijn tattoeërder bij Inkstistution op de Mariniersweg? Ik hoop dan de Italiaan te vinden die ook het Kruis achter mijn oor tekende.

Ik voel namelijk nu onwijs veel Liefde en die wil ik delen met zoveel mogelijk mensen.

View this post on Instagram

Shopping spree #likeaqueen

A post shared by Daphne Rustwat (@daphnerosalie) on

View this post on Instagram

LIEFDE🥰😘☺️😍😊

A post shared by Daphne Rustwat (@daphnerosalie) on

Heb jij ook zo’n fijne familie? Ik wil hen bedanken voor hun aanwezigheid in mijn leven. Ik denk namelijk dat we van het contact met anderen zo onwijs veel kunnen leren; en ik ben lerende.

Zo leerde ik dit weekend ook Nieuw-Zeelandse familie kennen. Ik heb ze, terwijl ik me in een high bevond, verzekerd dat ik in februari hun kant op kom. Ik heb er zo veel zin in! Ik wil gaan backpacken, ik wil andere vrienden ontmoeten, ik wil het LOTR-landschap doorleven. Ik wil leven.

Dankzij hoop, geloof & liefde

 

En jij?

Wat vind jij?