Zondagje (wordt vervolgd)

Welkom in mijn brein. Ik ga hier een verslagje maken van een dagje Den Bosch. Dat ging nl. zo:

 

Of nee,

 

Mijn afgelopen Zondag verliep zo;

 

Ik word wakker voor acht uur. Een nieuwe welkome gewoonte, het blijkt namelijk dat ik écht een ochtendmens ben. Of een écht ochtendmens. Omstreeks zeven uur is mijn meest productieve uurtje van mijn dag. Dat duurt soms langer, soms minder lang dan een uur. Meestal meer. Ik ga nl. het liefst rond tien uur naar bed, val pas in slaap rond twaalf. Sinds een maand is Belles’ meest actieve uurtje namelijk de avond. Dat maakt haar een ‘avondmens’. Ik ben in mijn hoofd verder gegaan met de grafiek:

Ochtendmens

Realistisch

Creatief

Monogaam

Borderline

Verdient veel Geld

Mannelijk

Vuur

Dominant

Heeft twee gezichten

Autistisch

Avondmens

Dromer

Tot-op-het-naadje

Bipolair

Polyamoreus

Is een Zorgverlener

Vrouwelijk

Kortzichtig

Water

Alpha (eventueel Gamma)

Wil graag kinderen

Houdt van kinderen

Bèta

 

Ik kan deze grafiek maken dankzij de wetenschap die vanaf vrijdag gaat beginnen: Traumatologie voor gevorderden: THERAPIE

Wat vind jij?