UIT in Schiedam

Ik ben alweer in Schiedam en kom er langzamerhand achter dat Schiedam dé nieuwe hotspot is van Rotterdam. Ik reis soms sneller via Schiedam richting Amsterdam dus sindsdien mag Schiedam mij ook een inwoner noemen.

Ik ben in het Stedelijk Museum en word betoverd door haar tentoonstellingen. Ik bedenk me dat ik weer enthousiast ga marketen; ik vraag Ted zondag mee naar Margi’s tentoonstelling! Ik schrijf er daarnaast over omdat het eruit moet!

 

Ik loop via de tentoonstelling over familie naar Margi’s tentoonstelling op drie. Ik wil een kind – weet ik sinds kort. De tentoonstelling beweegt me. Een sprongetje in mijn hart als ik ‘haar’ ingang zie! Ik leg een jongetje en zijn moeder uit waar de tentoonstelling over gaat. Dat zou ik vaker moeten doen, dit is marketingwaardig!

Daarna ga ik naar de pindakaasvloer van Wim T Schippers over welke ik geleerd heb in de derde klas. Wat was beeldende vorming leuk!

Dat was een grapje; maar in mijn huidige leven blijkt beeldende vorming dus het meest praktisch. Volgens mij heb ik mijn leven echt verkloot.

Ik kan bovenal naar de kapper zondag. Gratis in het museum te bezoeken voor een praatje! Doe jij ook mee?

Wat vind jij?